14 October 2011

Hulp nodig, need help

Nog steeds geen quilterige berichtjes. Mijn naaikamertje staat nog steeds vol dozen. Er zijn er al heel veel uitgepakt, maar het typische is, dat ik geen werkjes vind, die ik op de hand kan doen. Mijn mandjes en hexjes zijn nog steeds spoorloos. Ik herinner me dat ik ze in een doos heb gedaan, die ik makkelijk kon terugvinden. In de trand van: ik doe ze hierin, dan heb ik ze snel bij de hand. Niet dus. Er is zo vaak met de dozen geschoven en gehusseld, dat de hele boel door elkaar staat. Nu niet allemaal roepen, dat ik op de doos had moeten zetten, wat erin zit. Ik heb overal 'hobbykamer' op gezet. Dat zou voldoende moeten zijn.... toch....? Niet dus. Maar misschien vind ik in het week end iets. Moet namelijk dinsdag naar de 'doe-bee' een werkje meenemen. Ik mag niet meer alleen voor de gezelligheid komen...... Wat zijn de meisjes toch streng voor me.

Dames en heren, ik heb jullie hulp nodig. Voor een fotowedstrijd heb ik twee foto's ingestuurd. Er vindt een waardering door een jury plaats en er zijn publieksprijzen. Voor de publieksprijzen kan gestemd worden. Zouden jullie dit massaal voor me willen doen? Asjeblieft...........please..........asjeblieft............. Jullie familie en vrienden mogen ook stemmen. Als ik win, doe ik een give away op mijn blog.

Dit is de ene en dit is de andere Ik hoop dat jullie zo de foto's kunnen vinden. Dat ik erg van mooie luchten, water en wind hou, weten jullie waarschijnlijk al. De ene is genomen aan de Zeeuwse kust, de andere aan de IJslandse kust. Twee totaal verschillende werelden, maar beide zo schitterend mooi.

Foreign friends, please use the translator in the side bar. I am still very short of time. As soon as things have settled here I will also be writing in English again.

PS. Naar aanleiding van de mailtjes die ik ontvangen heb, dat sommigen niet kunnen stemmen, heb ik mijn cyber-dochter om raad gevraagd. Het blijkt dat je alleen kunt stemmen als je een Facebook account hebt. Helaas. Het is vreemd, dat dit nergens op de site vermeld wordt.

En omdat een logje zonder foto maar een half logje is, hieronder nog een foto van een plekje aan de kust van Walcheren.

12 comments:

Mascha said...

Mijn stem heb je.
Groetjes Mascha

Inge said...

Mijn stem heb je ook.
En succes met alles hè, zo vreselijk om niks terug te kunnen vinden!

Groetjes,
Inge

Robyn G. said...

Joss, your photos are amazing and wonderful!!
Good luck with unpacking :-)
I've missed you this year xox

AnitaS said...

Ik wil wel stemmen, maar het lukt me niet. Jammer want ik vind de foto's mooi.

Francien said...

Nou Jos dat wasniet moeilijk om op te stemmen...ze zijn prachtig!!lijkt me vreselijk dat je je quiltspulletjes niet kunt vinden...zou geloof ik dag en nacht doorzoeken bij wijze van.... groetjes en succes met de foto`s..Francien.

Heleen said...

Je hwbt prachtige foto's ingestuurd. Veel succes! en zoek nog ff lekker door, hihi, fijn weekend!Heleen

Anita - Vlijtige Handjes said...

Mooie foto's Jossie, je hebt er weer stemmen bij. Heb je al hulp gevraagd aan 'Heilige Johannes beste vrind maak dat ik mijn werkjes vind'.
Zo ben ik een breisteken boek kwijt...... helaas heeft hij daarbij nog niet geholpen......
Groetjes Anita

Jantine said...

Ik weet het, het is achteraf gepraat, maar volgens mijn dochter (aan wie ik het drama voorlees) had je beter in elke doos één handwerkje kunnen doen. Maar dat had je natuurlijk zelf ook al bedacht ;-)

katrien said...

Mooie foto's ,maar ik ben niet bij facebook,dus jammer voor de stem.

Annemiek said...

Zó frustrerend als je zoiets kwijt bent. ik kan dat ook niet uitstáán. je vind het vast wel weer maar je wilt het NU in je handen hebben.
Ik zoek wel iemand met een facebookaccount (dochter?)want je foto's zijn écht heel mooi!
weet je trouwens dat je op "no-reply" staat??

Anonymous said...

Ik heb gestemd. Hoe sta je er nu voor ga je winnen?

Yvonne aka sommeke said...

Ik heb gestemd en maak reclame hoor :
http://www.facebook.com/index.php#!/profile.php?id=1351190058
Zelfs dubbel!

En? Waren de beedames streng vandaag?