30 May 2012

Opruiming

Zo langzamerhand kan ik mijn k. niet meer keren in mijn naaikamertje. Er staat evenveel voor de kasten als in de kasten waardoor er nog nauwelijks een looppad is. Echt erg. Ik hou de deur maar meestal dicht want ik zou er nog een slechte naam aan overhouden.  Er moet dus weer drastisch worden opgeruimd. Ik begin maar klein met een paar stofjes en een paar boeken. Ik heb een 'te koop'  pagina  aangemaakt waar de spulletjes in staan. Binnenkort volgt nog meer.

Aanvulling: ik krijg reacties van lezers die onder 'anoniem' reageren maar geen emailadres doorgeven. Helaas kan ik dan niet via mail reageren. In mijn profiel in de rechter zijkolom staat mijn emailadres. Als je belangstelling hebt, stuur me dan even een mailtje. Het is beter om je gegevens niet zomaar op internet te zetten i.v.m. spam.10 comments:

Klaske said...

Sorry maar je kunt de groene lapjes ook niet aan mij slijten, net als bij jou zijn bruin en groen mijn minst favoriete kleuren..
Maar er zijn er volgens mij genoeg groen-liefhebbers..

Simone de Klerk said...

Tjee, Jos, ik heb echt met je te doen. Komt er dan nooit een einde aan het opruimen? Ik vind het wel knap, hoe je het steeds weer opneemt.
Hou die deur toch lekker open. Kan het een beetje luchten en wie weet, vliegt er vanzelf iets weg ...

Yvonne aka sommeke said...

Ik zal de pagina in de gaten proberen te houden!

Anonymous said...

Goedemorgen, ik heb belangstelling in de volgende boeken: American Patchwork en Quilting + Winter Wonders.
met vriendelijke groeten,
Ina van der Plaat.

Martine said...

Wat een goed idee zo'n pagina. Bij mij moet er ook nodig opgeruimd worden.

Anonymous said...

Hallo. Het lukt mij niet om via jou
emailadres een bericht te sturen.
Ina van der Plaat.

Cybele's patch said...

Ina, ik heb geen idee waarom het mailen niet lukt. Ik heb verschillende mailtjes binnengekregen op het emailadres in mijn profiel.Probeer anders eens met dit emailadres
marjosemail@hotmail.com

Anonymous said...

succes met opruimen, misschien gaan lijnen dan wordt die k... wat kleiner (maar hij is al klein hoor!)hihihi

Lida said...

Klassiek geval van quiltverslaving! Helaas lijd ik hier ook aan en moet dus ook gaan ruimen, maar kan zo slecht afstand doen van boeken en lapjes! Sterkte! Fijne weekend,
Lida

ria vogelzang said...

Het klinkt echt zo bekend!! :)
En geloof me: het is echt altijd heerlijk om op te ruimen....... geeft je zo'n fantastisch gevoel om al je schatten weer eens in handen te hebben! (...entewetenwaarjezeookalweergelatenhebt....... 8D .....)!
Liefs, Ria.