26 May 2011

Wat doet Blogger toch vervelend, Blogger is a nuisance these days

Blogger doet al een meer dan een week zo vervelend. Eerst dacht ik dat het aan mijn account lag, maar ik lees dat er velen zijn met problemen. Op veel blogs kan ik geen reactie plaatsen en mijn eigen blog kan ik niet meer aanpassen. Geen fris zomers jasje geven. De kolommen zwemmen dan door elkaar heen. Voorlopig dus maar laten zoals het is.
Vanmorgen ben ik een half uur bezig geweest om 3 reacties te plaatsen dus ik geef het voorlopig op. Geen kwade wil, maar de schuld van Blogger. Het kost me teveel kostbare tijd.

Wat ik intussen ontdekt heb, is dat het probleem vooral zit bij bloggers, die geen apart reactieformulier hebben, maar waar je direct onderaan de blog kunt reageren. Ik zou jullie willen aanraden om eens te proberen of een apart reactieformulier het probleem oplost. Je kunt dit veranderen bij - instellingen- reacties-plaatsing van reactieformulier -  en dan kiezen voor 'pop up' venster. Bij de meesten waar je op deze manier kunt reageren lukt het meteen.

Als troostprijs een boeketje pioenen uit eigen tuin


Blogger is a nuisance at the moment. I can't comment on most blogs and I can't change my own lay out anymore. Wonder what is wrong. I read on several blogs that more bloggers have the same problems. So it will be a matter of patience and waiting until Blogger has solved the problem. So please, if you haven't seen me on your blog recently it is not my fault. I am still reading but not commenting. This morning it took me 30 minutes to get comments on 3 blogs. A bit too much of my precious time.

Meanwhile I discovered that the comment problems mostly occur in postings with no ' pop up' comment form but there where you can write you comment directly underneath the posting. Maybe if you try to change that the problem will be solved.

Fijne 'doe-dag'  -  Have a lovely and creative day!

24 comments:

Mupminoes said...

Wat zijn pioenrozen toch een mooie bloemen, ik heb ze vorige week gekocht

Lida said...

Inderdaad, het doet heel vervelend, maar misschien is het maar tijdelijk en vlug weer hersteld, het gaat al beter dan een paar dagen geleden! Schitterende pioenrozen, hier staan ze ook in volle bloei en ik denk erover ze af te knippen voor de buien komen, kan ik er toch van genieten, groetjes
Lida

Simone de Klerk said...

Ik heb er nog niet mee te maken gehad, maar ik lees inderdaad dat veel bloggers problemen hebben.
Een zomers achtergrondje heb je toch al. Ziet er fris uit!

Prachtig, je pioenrozen! Ik kan ze niet binnen zetten, omdat er bij ons zo veel mieren in zitten. Ach, ze bloeien gelukkig voor het raam.
Een fijne dag. Geniet nog van het zonnetje!

Heleen said...

Prachtige bos pioenrozen. Daar ben ik dol op. En idd lees ik veel irritatie over blogger. Zelf heb ik weblog maar ook die kan er wel eens iets van maar wel minder vaak heb ik het idee.

Annelies vdB said...

Sterkte met de perikelen rond je blog. Zo te horen ben je inderdaad niet de enige.

quilting Jeannet said...

Ik kan bij veel mensen ook geen recties plaatsen Jossie, hoogtst irritant, moet ik me eerst aanmelden, en dan blijf ik aan de gang, ik hou het maar even kort voor dit ook weer niet lukt....

quilting Jeannet said...

Jossie, ik heb mijn blog nu zo ingesteld als jij zegt, kun jij het nog eens bij mij proberen? zie je dan bij mij ook meteen de letterverifficatie? zelf zie ik dat niet als ik bij mezelf een bericht plaats.

groetjes, Jeannet

Berna said...

Dank voor de tip. Ik heb het veranderd. Zou het helpen?
Zo is bloggen niet leuk en om de paar maanden komt dit geintje weer terug. Grrr

Rina said...

Bedankt voor de tip. Ik ga straks meteen even mijn instellingen wijzigen. Kijken of dit beter werkt.

Inge Slaats said...

Meestal heb ik geen problemen bij het plaatsen van een reactie, heel soms wel en dan stop ik meteen. Zonde van mijn tijd dit geprobeer. Ik blog bij web-log en daar is het precies hetzelfde, soms een probleem, soms niet.....

Groetjes,
Inge

Klaske said...

Bedankt voor de tip Jossie, zal het ook even instellen op mijn blog.
(Als je weer bij me langs komt vertel je dan even of het heeft geholpen?)

Hennie said...

Geweldig die pioenrozen ! ! !
Groetjes Hennie.

Guusje, said...

Wat een mooie pioenrozen, ik heb ze ook in de tuin. Ze zijn zo mooi.

Yvonne aka sommeke said...

Ik probeer het hier even. Op andere bloggers rekende ik al niet meer op m'n Google account maar reageerde met naam en link. Dat werkte dan wel.
Hé, ik heb vandaag net pioenrozen gekocht om iemand een even blij te maken. Mooie bloemen hé!

Yvonne aka sommeke said...

Jaaaaa, goeie tip voor de Bloggers Jossie!
Het ging hier totaal zonder problemen!

hetty said...

Someone suggested to me to not click on 'keep me signed in'. It's kind of a nuisance to have to log in each time but it seems to have solved my problem. Also blogs with a 'pop up' window for the comments seem to work the best.

Willeke said...

Hoi Meis, ik kan op web-log op het moment ook niks opladen....was zodoende aan het kijken bij wel andere provider ik beter af zou zijn. heb nog een blogje bij blogspot aangemeld staan met een berichtje van winter 2008 en zomer 2009.....
ik zie dus dat ik daar ook geen donder mee op schiet.

Sterkte en ik hoop dat jouw probleem ook snel opgelost zal zijn. hartelijke groetjes, Willeke

Francien said...

Het reageren lukt nu weer aardig Jossie maar daarvoor zijn nu mijn volgers "weg"...zal wel weer goedkomen...prachtig zijn de rozen...alvast een fijn weekend...groetjes Francien.

Narelle said...

Isn't it frustrating?
I can't sign out of my personal blog so that I may sign into our group blog to do a post.
Hope they can fix it soon.

conny's quilts said...

lastig hoor, ik las de tip al ergens en heb mijn reactie formulier ook al aangepast! Hopelijk gaat het nu allemaal weer een beetje zoals we gewend zijn...

Roos said...

Bij mij werktr de tip niet tot op een paar keer de tip te lezen kreeg om Google Chrome te installeren en het cache leeg te maken (ctrl F5) en bij mij werkt alles weer prima. Blogger werkt ook aan het probleem.
Groetjes en sucses, Roos

Johanna Zweden said...

Schitterende pioenrozen
Hoop dat het probleem snel is opgelost
Groetjes Joke

Marie-José H said...

Wauw, je pioenrozen zijn beeldig. Ruiken ze ook zo lekker?
Blogger lijkt eindelijk normaal te willen doen. Ik heb mijn volgerslijst opeens weer terug. En ik heb je raad opgevolgd en een apart pop-up bericht om een berichtje achter te laten. Tot nu toe lijkt alles goed te werken.

Guðrún said...

I had problem commenting the other day but not now :)