14 February 2011

CW Diary quilt en een dipje

Ja lieve lezers, ik ben er nog en ik heb zowaar een blokje voor de CW quilt gemaakt. Schamel resultaat na de grootse plannen die ik in januari had. Maar elk blokje telt. Ik weet niet wat het de laatste tijd is, maar ik ben erg ongeinspireerd bezig met quilten en tot mijn schande ook met bloggen. Er komt niet veel uit mijn handen. Hoewel.... ik zit 's avonds altijd een paar uurtjes te breien en ben inmiddels al aan het zesde paar sokken bezig. Maar daarover later in een ander blogje meer. Ik moet nu een paar uur weg en ga later vandaag een rondje langs de mede CW-quilters maken. Ben elke maand weer benieuwd hoe zij het eraf hebben gebracht.

                              

Yes I am still alive but  not very inspired by quilting and blogging. Maybe it is the after winter blues. I had big plans in January but about all I did was this one block for the CW Diary quilt. I hope soon someone will kick me in the ... to get me going again. And maybe it would help to put another picture in the header ;-)

27 comments:

Annelies vdB said...

Je hebt weer een prachtig blok gemaakt.

Isabella said...

Ook met steeds 1 blok krijg je deze quilt af, het duurt alleen wat langer. Mooi blok is dit.

Gerda Hartman said...

Misschien maar eentje, maar het is wel een mooie en zo komt ie ook af. We hebben allemaal wel eens een dipje bij wat voor handwerk dan ook. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Fijne dag.

Mascha said...

Het is wel een heel mooi en strak blokje.
Groetjes Mascha

Petra said...

Maar het is wel een prachtig blok geworden! En je kan maar een ding te gelijk toch? Groetjes en een fijne dag, Petra

Lida said...

Nu je bent niet de enige met een CWD dip heb ik geconstateerd, maar als je ook zoveel breit dan verveel je je ook niet!! Toch een blok erbij is dan een hele prestatie, ik hoop wel dat je snel uit je dip komt!! Groetjes
Lida

GRANNY'S HOUSE said...

Zo'n dip hebben we allemaal wel eens, komt vanzelf weer goed.
Je blok is prachtig.

Groetjes
Ines

Simone de Klerk said...

Je blokje is weer erg mooi! Vooral dat lichte stukje erin bevalt me goed.
Nou, zoveel sokken breien, lijkt me in ieder geval geen brei dipje. Soms gaat de creativiteit in iets anders.
Een fijne dag!

AnitaS said...

Mooi blokje er weer bij. En breien is ook handwerken hoor. Soms trekt je iets anders meer aan.

Marie-José H said...

Ach, eigenlijk is de winter ook gemaakt voor een winterslaap. Kan er in het voorjaar veel moois ontspruiten.
In elk geval ziet je blokje er toch keurig uit.

hetty said...

Nice block! I think you have the winter blahs. Yes! Change your header. I am sure there are some little crocuses coming up in your part of the world. And don't forget, knitting is creative too!

katrien said...

Toch een mooi blok erbij.
En ja een dipje,kan iedereen overkomen.Neem gewoon je tijd om te doen waar je zin in hebt.

Karen said...

Poor Jossie! Wish I had some sunshine to send your way!

Guusje, said...

Wat een mooi blok heb je gemaakt en iedereen heeft dat wel eens en als ik lees dat je al aan je 6e paar sokken bezig bent snap ik wel waarom je niet veel aan quilten doet. Ook erg leuk om te doen en je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk.

inge said...

leuk blokje er weer bij! dat dipje gaat wel weer over

Erica said...

Ik ken het gevoel, ik heb in januari altijd zo'n gevoel. (Heb m'n blog ook al een maand niet bijgewerkt...)'t is vroeg donker, laat licht, kil, nat, kortom: een winterdip. Je komt er wel weer uit hoor, maar het voelt niet prettig..... Gelukkig heb je nog wel een blokje gemaakt!

Berna said...

Elk blokje is er 1 moet je maar denken. Elk mens heeft wel eens een periode dat het niet lekker loopt. Las desnoods een blogpauze in. Wij lopen niet weg hoor.

Inge Slaats said...

Ach Jossie, echt iedereen heeft wel eens zo'n dip, soms een kleintje, dan weer eentje die een beetje langer duurt. Komt wel weer goed hoor. Brei jij maar lekker verder, is toch ook heerlijk ontspannend.
Je CWD-blokje vind ik prachtig. Helemaal in de kleuren die ik op dit moment supermooi vind.
Fijne avond en brei ze hè!

Groetjes,
Inge

Saskia said...

elke dag een draadje, is een hemdsmouw in een jaar... Ik ken het gevoel hoor! we hebben allemaal wat zon en vitamine D nodig. Wel een mooi blokje!. Zo doe ik Farmers wife, 1 blok in de maand.

Francien said...

Nou hier zit ook behoorlijk de klad erin Jos...ik had me verheugd op nieuwe stofjes en heb ze ook ontvangen maar ze ruiken vreselijk naar sigarettenrook...stinken dus echt...kan ze eerst wassen en strijken...heb al geen zin meer..voor mij dus de laatste keer dat ik daar besteld heb...ga maar weer verder aan mijn kleine log cabin...jij hebt een prachtig blokje gemaakt..vind de kleurtjes heel mooi...en de inspiratie...die komt altijd weer terug...geloof me...en het is zo weer Lente...gelukkig...
lekker teuten met breien is toch al heel wat?...zes paar...jemig...heb het al na 1 paar opgegeven...
groetjes Francien.

Nana's Quilts said...

Onward! I was beginning to wonder if you were ever going to blog again, so happy to see you back. I really think it is this time of the year - we all rather get the "blues" and go slow! But now it's time to start up with spring plans (and for us, travel plans -hurrah!) Of course, your block is wonderful.
Tot ziens,
Marne

Joyce said...

Och.....hoe herkenbaar!! Komt vanzelf weer goed en het levert in ieder geval hele warme voeten op ;0))

quilting Jeannet said...

Het is wel een heel erg mooi blokje Jossie, en wat maakt het uit joh, "agge maar van de straat bent", toch ? er komen nog zoveel dagen en weken, ik heb het momenteel ook wel een beetje, maar meer dat ik niet weet waar te beginnen.....Ik zit mijn lapjes van Vijfhuizen nog te aaien, en het waren er veel, dus das een klus....

groetjes, Jeannet

Marion B. said...

Bedankt voor je gezellige reactie op mijn blogje. Ik heb inderdaad een heerlijke paar dagen in Vijfhuizen gehad. Fijn toch als je in de stand van je zus op de creabeurs in dezelfde hal werkt :-)

Sokken breien is heerlijk meditatief, vind ik. Geniet er maar lekker van. Die blokjes blijven vast wel bij je wonen en dat komt echt wel weer.


Groetjes Marion.

Yvonne aka sommeke said...

Oh een quiltdip dus! Tsé tsé tsé! Maar je handjes zijn nog bezig, lees ik.
Komt wel weer goed. Iemand schreef het al : 't is winter en dan krijgen we zo weinig licht en daardoor misschien ook minder energie :-(
Toch een mooi blok er weer bij!

Daniëlle said...

Prachtig blokje!! Niet panikeren hoor, gaat goedkomen, de dagen worden lichter en voor je het weet zie je ergens waardoor je weer helemaal in de ban raakt van het patchen en quilten! Mooie dag, liefs, Daniëlle

Anita - Vlijtige Handjes said...

Oh Jossie, zo herkenbaar. Gewoon lekker doorbreien n genieten van je warme voetjes met dit weer. het komt vanzelf weer terug. Als je vindt dat je moet gaat het ook niet en erger je je alleen maar aan jezelf. Dikke knuffel groetjes Anita