10 November 2008

Jarig


Vandaag is het 39 jaar geleden dat ons eerste kind werd geboren. Een meisje en wat waren we blij met haar. Een eerste kind is heel bijzonder. In gedachten hoor ik mijn andere dochter al roepen: "en ik dan, was ik niet bijzonder?" Jawel hoor, dat was je wel, maar anders. Jullie zijn beiden voor mij nog steeds heel bijzonder. We hebben vanaf jullie eerste kik van jullie genoten. Er waren momenten, dat ik jullie achter het behang had willen plakken, maar gelukkig hadden de goede momenten de overhand. En ondanks jullie leeftijd zijn jullie nog steeds mijn kindjes, denk ik nog steeds te weten wat het beste voor jullie is, geef ik jullie gevraagd en ongevraagd advies, maar probeer me niet te veel met jullie leven te bemoeien, maar er wel deel aan te hebben. Jullie zijn opgegroeid tot twee fijne mensen, die met beide benen op de grond staan, met gevoel voor realiteit, maar ook met gevoel en compassie voor ons en voor anderen. Kortom: we zijn blij dat jullie onze kinderen zijn.
Martine, vanavond drinken we een glaasje op jouw gezondheid. We zien elkaar weer in het week end.Klik hier voor meer gratis plaatjes

7 comments:

Willeke said...

Van harte gefeliciteerd met je dochter! Proost alvast!
(prachtig herkenbaar verhaal heb je geschreven! Fijn he zulke dochters?)

leintje said...

Gefeliciteerd he, en ook met je .. en een half jaars huwelijksfeest. Wat gaat de tijd toch snel! Jos, je hebt het weer mooi verwoord. Neem er vanavond maar een glaasje op. Een eierdopje is zo gek nog niet.
Liefs, Leintje

http://quazymama.blogspot.com/ said...

Van Harte gefeliciteerd met je dochter. Ik gedachte proost ik op je.
Groetjes Joke

Annelies said...

Van harte gefeliciteerd met je dochter !

Ineke-A said...

Gefeliciteerd met je dochter!!! Liefs van Ineke (inek@pel)

Martine said...

If mothers were flowers I would pick you

hilde said...

leuke dag gehad patches
mijn ouders waren ook zo blij met mij :):):):):)):)