29 September 2008

Weer thuis/Back home again

Blij dat ik vandaag weer voor mijn naaimachine kon zitten. Heb hem vorige week echt gemist. Ik ben begonnen met het quilten van de flip-flopquilt. Ik hoop hem deze week af te krijgen. Dan zal ik er meer over vertellen.

I was so happy being in my sewing room again. I really missed my sewing last week. I started quilting my flip-flop quilt that I hope to finish this week. More about this quilt later this week.

6 comments:

Martine said...

Home sweet home :)

quilting Jeannet said...

Hoi,
Ik heb op je blog gekeken en de virtuele kat maupie van je "gepikt ", hij zit nu op mijn blog.
groetjes, jeannet H
www.quiltingjeannet.blogspot.com

Tineke said...

Welkom thuis en veel plezier met quilten maar weer. Ik geloof vast dat de naaimachine jou ook gemist heeft. Maar als ik die poezenkoppies zie waren die ook wel blij dat jij er was voor ze. Ze zeggen dat een kat aan het huis hecht. Nou die kennen geen katten want mijnes zijn altijd blij als wij er weer zijn en dat laten ze merken ook.
Groeten Tineke

lappenleintje said...

Lekker he wijffie, thuis achter je eigen lekkere naaimachine. Dan kan het wat mij betreft niet hard genoeg regenen! Geniet ervan en maak je niet te boos over de telefoon!

ann said...

he jos , gelukkig weer thuis !!
mijn blogje is actief geworden vandaag , leuk he!

groetjes ann

Peg - Happy In Quilting said...

Thanks so much for dropping by my blog...you have a great blog and I will be back again, can I ask what is a flip-flop quilt...