20 February 2013

Een ander mandje en andere leuke dingen

Hier zijn afgelopen week geen kleine mandjes gemaakt maar wel 1 grote. Ik denk erover om een paar andere mandenblokken tussen de kleine mandjes te zetten. Gewoon eens alles uitleggen en zien hoe het staat.Vorige week ontving ik het cadeautje van Inge voor de gewonnen give away. Een prachtige ketting en een setje oorbellen. Er ging al een lichtje branden toen ze me vroeg wat mijn favoriete kleuren zijn. De ketting staat heel mooi op mijn zwarte en grijze truien. Ik ben er heel blij mee. Nogmaals bedankt Inge!


Vorige week donderdag zijn we met onze quiltgroep naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. We doen dit al een aantal jaren. Meestal gaat niet iedereen mee en gaan we met 1 auto. Omdat nu iedereen van de partij was zijn we met de trein gegaan. Een hele onderneming vanuit Zuid Limburg maar we hebben het heel gezellig gehad en soms vreselijk gelachen. De medepassagiers zullen wel gedacht hebben dat de provinciaaltjes op schoolreis waren... LOL We hebben wel leuke dingen gezien maar er was niet echt iets vernieuwends of iets waarvan ik hebberig werd. Niets quilterigs gekocht, alleen maar machinaal borduurgaren, wat naaigaren en een paar meter lint.


Ik heb nog even getwijfeld of ik een mooi breigaren zou meenemen. Dat is voor mij altijd erg moeilijk want ik ben echt allergisch voor wol. Kriebelt niet alleen maar ik krijg er ook uitslag van. Ik durfde het toch niet aan want stel je voor dat ik het weer moet weggeven omdat ik het niet kan dragen. Is in het verleden al zo vaak gebeurd dat ik nu heel voorzichtig ben geworden.

Verder ben ik druk aan het machine quilten. Het gaat alweer redelijk. Ik had nooit gedacht dat het quilten met een andere machine weer een echt leerproces zou worden. Met de Bernina kon ik lezen schrijven, nu met de Janome kan ik amper lezen. Maar gewoon blijven oefenen dus. Volgende week hoop ik een afo te laten zien.

11 comments:

Carin Wijnand said...

leuk idee om wat grotere manden er tussen te doen!

Elisabeth said...

Leuk mandje ben benieuwd hoe het tussen de anderen staat en misschien zijn elkaar wel tegengekomen vorige week, ik was er ook donderdag!

Guusje, said...

Je hebt een mooi mandje gemaakt en mooie aankopen gedaan in Zwolle leuk met zn allen in de trein een echt soort van schoolreisje.

Marion B. said...

Ik zie het helemaal voor me, giebelende meiden in de trein :-)

Simone de Klerk said...

Wat heb jij moois gewonnen!
En klinkt erg gezellig, jullie dag naar Zwolle.

Annemiek said...

Zolang je niet richting randstad gaat, ben je geen provinciaaltje :)
Leuk dat mandje; beetje vintage model!

katrien said...

Mooie ketting heeft Inge voor je gemaakt.

Wilma Kuin said...

Mooie ketting,..
En inderdad best leuk denk ik om er grote tussen te doen,..

Martine said...

Mooi, hoor!

Anonymous said...

ER ging iets verkeerd dus ik hoop niet dat het bericht nu dubbel komt
Van harte gefeliciteerd met je mooie ketting
groetjes Elly

Anonymous said...

heel graag gedaan!!! blij dat je blij bent!