20 December 2012

Gevonden!!!

Na al het borduren van de laatste weken schreeuwde mijn kamertje weer om aandacht. Het voelde zich nogal stoffig en dat was zachtjes uitgedrukt. Jeetje, wat was het een bende. Maar goed, een berg stofjes moest weer netjes opgeborgen worden en de doos waar ze in hoorden, moest ook even gereorganiseerd worden. En wat vond ik onder een bodembedekkende lap? Juist ja, de achterkant voor de CW quilt, die ik kwijt was. Heel goed opgeborgen. Helemaal gaaf, geen hoekje eruit gesneden! Daaronder vond ik ook nog een blauwe achterkant voor de mandjesquilt. Tenminste dat is hij nu. Hij was bedoeld voor de disaster quilt (die nog steeds niet af is) maar kon hem toen niet vinden en heb een andere achterkant gebruikt. Klinkt dat niet bekend? Om de lappen tegen mijn rolmes te beschermen, berg ik ze goed op. Te goed dus. De quilttop is groter geworden dan de bedoeling was, dus ik moet een strook blokken tussen de backing naaien.
 
Deze lap vond ik ook nog. Het is de helft van een eenpersoons dekbed hoes. De andere helft is als achterkant voor een quilt gebruikt. Deze wil ik weggeven. Als er iemand belangstelling heeft, laat me maar weten. Tegen vergoeding van de verzendkosten stuur ik hem toe. Voor de lap hoef ik niets.
 
 
Ook nog gevonden de handleiding van mijn oude lockmachientje. Jaren geleden heb ik er afscheid van genomen en ben met een nieuw machientje verder gegaan. Wist niet dat ik de handleiding nog had. Misschien is er iemand die hier nog iets mee kan? Stuur me een berichtje en tegen vergoeding verzendkosten stuur ik hem toe. Op de foto staat het Franse exemplaar, maar het Nederlandse heb ik ook nog.
 
Vanmiddag gezellig naar Simone. Een paar jaar geleden zijn weer voor een kerstswap aan elkaar gekoppeld en sindsdien vieren we elk jaar ons eigen kerstfeestje.

10 comments:

Wilma Kuin said...

wat gezellig dat je een eigen kerstontmoeting ervan hebt gemaakt,.. leuk dat je ook mee gaat doen met de mandjes,..

AnitaS said...

Veel plezier bij Simonse en een fijne dag.

Anita - Vlijtige Handjes said...

Haha met een gevonden lap kun je net zo blij zijn als met een nieuwe. Weet je zeker dat het nog goed zit daar boven :)
Groetjes Anita

Annemiek said...

Hehe!! Eindelijk gevonden. Beloning voor t opruimen zullen we maar zeggen :)

GRANNY'S HOUSE said...

Mijn moeder 80, zegt altijd als ik wat kwijt ben, "wat het huis neemt, heeft het huis ook weer terug" en dat klopt wel :-)

Groetjes
Ines

sylvia said...

zo zie je weer dat opruimen om meerdere redenen toch af en toe zin heeft........:)
groetjes, Sylvia

Guusje, said...

Leuk is dat he om dingen terug te vinden zo vind ik af en toe ook wel eens iets terug.

Simone de Klerk said...

Het was gezellig vanmiddag. Ging weer veel te snel. Het engeltje pronkt al (:
Wat goed, dat je de stofjes weer gevonden hebt! Op naar affe quilts.

Anonymous said...

Opruimen levert soms wat goeds op!
Haaa, gezellig een kerst-bee'tje!
Was 't leuk? Zeker wel!

Guðrún Á. Rögnvaldsdóttir said...

So you found the fabric ;)