06 April 2013

Een nieuwe snoepwinkel......

Gisteren was de opening van de nieuwe Log Cabin, de quiltwinkel van Jacqueline in Hillensberg. Natuurlijk was ik met onze bee van de partij. Zoiets wil je als quilter niet missen. Wat is dat een schitterende winkel geworden. Ruim en licht en met errug veel leuke stofjes en andere dingetjes. Hieronder wat foto's maar de werkelijkheid is veel mooier. 
 
 
 
 
 
 
 
 
En had ik ook nog iets gekocht?
Ja hoor, een heus mini cake-je. Heel bescheiden.
 
 
Ik wil voorlopig niets meer kopen. Er moeten eerst wat dingen af. Wel heb ik tussenvulling besteld. Die mag ik volgende week ophalen. Erg he. Moet ik weer naar die verscgrikkelijk mooie winkel!
 
En heb ik de laatste tijd nog wat quilterigs gedaan? Ook! Ik ben bezig met een oefenquiltje om de machine te leren kennen. De overgang van Bernina naar Janome gaat niet van een leien dakje.
De quiltsteken waren niet naar mijn zin. Vandaag heb ik weer een les bij Totaal gehad en het ziet er nu een stuk beter uit.
 
 
 
Ik laat er niet meer van zien want het babyquiltje waar ik mee bezig ben wordt ongeveer hetzelfde (en met mooiere steken).
 
*************
 
Fijn week end!
 
 
 
 

10 comments:

Marianne said...

Leuk dat je enkele foto's op je blog hebt gezet van de nieuwe winkel van Jacqueline. Ik had zo graag gegaan, maar was ziek. Prachtig zo'n winkel en ik woon ook nog heel dicht bij dit snoepwinkeltje. Wat zal ze trots zijn!
Groetjes Marianne

Bev C said...

Hello Jossie,

The new shop is so lovely, lots of character to the building. Have fun with the little fabrics you bought.

Happy days.
Bev.

Anonymous said...

lief quiltje

GRANNY'S HOUSE said...

Mooie winkel, als ik in de buurt ben ga ik er beslist naar toe.

Groetjes
Ines

Rina said...

Wat een mooie winkel. Helaas voor mij een beetje uit de buurt. geniet ervan!

Gonny said...

Jacq had al een leuke/mooie winkel maar we hebben het gezien: De nieuwe is nog leuker/mooier!!!

AnitaS said...

Wat een mooie winkel is het. Succes met oefenen op je machine.

Handige Handjes said...

Zo'n snoepwinkel moet ik ook eens met eigen ogen zien. Het wordt weer eens tijd voor een tripje Limburg!

Annemiek said...

Het werd tijd dat er in het diepe zuiden een mooie quiltwinkel is! Heerlen viel tegen toen ik er laatst was (oliemeulen) en verder is Limburg een beetje n zwarte vlek. (Niet dat Brabant nou zo voorzien is van)Qua inrichting en sfeer ziet het er gezellig uit.Volgende keer dat ik naar dochter ga in M'stricht ns ff omrijden dus:)

Cisca said...

Wat een mooie winkel, ik hoop, dat ik daar ook eens een kijkje mag nemen. Mooie quilts hangen er ook, zeg, vooral die ecru met lichtblauwe, schitterend!
Je applicatie is ook heel mooi, je hebt het volgens mij helemaal onder de knie!

Groetjes, Cisca