22 November 2012

Iets anders

Dit jaar is er van bloggen maar weinig terecht gekomen. Deels omdat er op quiltgebied niet zo veel te melden is. Ik werk wel gestaag door aan mijn projecten maar het is nogal saai om steeds weer een hexagon blommetje of een huisje te laten zien. Eerstdaags, als er een duidelijke vooruitgang te bespeuren is, zal ik weer eens een foto plaatsen. Verder leid ik best een druk leventje en komt er van bloggen en blogs bezoeken niet veel terecht. Ik hoop dat ik daar eerstdaags weer wat meer tijd voor krijg.

De laatste weken heb ik de borduurmachine eens flink laten werken. Ik had wat opdrachtjes en vond het erg leuk weer eens anders bezig te zijn dan met lapjes. Een keer in de maand heb ik borduurbee waar we steeds iets moois maken. Ik heb me een tijdje geleden daarvoor aangemeld omdat ik veel te weinig met de machine deed. Het is een gezellig groepje en we maken elke keer weer iets leuks dat ook bruikbaar is als cadeautje. Vandaar dat een paar dames me gevraagd hebben om iets voor hen te maken. De meeste dingen zijn al bij de nieuwe eigenaars. Hieronder een kleine collectie die vanavond op weg gaat naar de opdrachtgevers.


 
 
 
Verder probeer ik ook elke week naar onze 'doe-bee' te gaan. Dat is steeds weer een klein feestje. Dit is onze gastvrouw en een vermelding waard! Behalve schitterende quilts komen er ook allerlei heerlijkheden onder haar handen vandaan.
 
 
 Iedere week bakt ze iets speciaals voor bij de koffie. Zeg nou zelf: alleen daarom al wil je de bee toch niet missen?
 
 
 
Ik ga weer terug naar mijn borduurmachientje, nog wat dingen proberen. Met de feestdagen in aantocht zal hij nog even flink moeten doorwerken.
 
 
Fijne dag allemaal en tot gauw!
 
PS De achterkant voor de CW quilt heb ik nog steeds niet gevonden ^:^
 
 

16 comments:

Anita - Vlijtige Handjes said...

Maakt niet uit wat je doet als je maar heerlijk bezig bent. Leuke cadeautjes heb je gemaakt. Recht zo die gaat en een hele fijne feestmaand.
Groetjes Anita

AnitaS said...

Soms i het gewoon te druk. Ik moet mijn borduurmachine ook nodig weer eens laten snorren.

Simone de Klerk said...

Gezellig, weer een bericht van jou! Zo'n handdoekje had ik al eens eerder gezien, maar ik begreep er helemaal niets van. Wat zijn ze leuk!!! En wat een reuze idee.
Nou, zo'n bee zou ik ook niet willen missen, met zo veel lekkers. Die roze zien er wel heel lekker uit.
Fijne avond en veel plezier achter je borduurmachientje!

Wilma Kuin said...

Geeft niets als je wat minder blogt,.. we komen toch wel lezen bij je,..

Inge said...

Ik blog ook veel minder, kost gewoon veel tijd. Vandaag heb ik een computerdagje ingelast. Heb een blogje geschreven en ben nu aan het lezen en vooral... aan het reageren.
Je maakt supergave dingen met je borduurmachine en die bee, nou ik zou zo willen aanschuiven. Lijkt me helemaal geweldig! Lekker doorgaan met de dingen die je leuk vindt.

Groetjes,
Inge

Anonymous said...

Leuke hand/theedoekjes. En al dat lekkers, heerlijk. Daar moet je zeker heen gaan

Guusje, said...

Wat een leuke doeken en wat een heerlijke hapjes. En ach het bloggen komt wel weer.

Jeanneke said...

'Blogging without obligation' las ik laatst ergens. Houd dat maar fijn in gedachten. Niets moet... alleen het plezier moet blijven. En zo te zien, heb je daar geen moeite mee!
Je hebt weer veel moois gemaakt.
Groetjes,

Jeanneke.

Anonymous said...

Wauw, om die lekkere bonbons zou je alleen al gaan. Jam jammie. Leuk dat je nu weer met je borduurmachine in de weer bent. Groetjes Wilma

katrien said...

Mooie werkjes van je borduurmachine.

Narelle said...

Nice sewing projects and some yummy looking treats too!

Yvonne aka sommeke said...

Je heb toch niet stil gezeten,bent toch goed bezig geweest!
Leuk die handdoeken met borduurwerk!
Ik duim nog wel even verder voor het vinden van de CW-achterkant!

Sue-Anne said...

The hand towels look very nice as does the treats you have at your gathering.

Marie-José H said...

Lukt maar moeilijk om een berichtje te plaatsen.
Ik vind het ook leuk om met de borduurmachine te werken. En je snoeplollies zien er geweldig uit. Mag ik ook eens komen snoepen:-)

sylvia said...

het is altijd kiezen, he, bloggen of handwerken!!
ik loop ook hopeloos achter met lezen en reageren, zit toch liever te handwerken.....;)
je kunststukjes van je borduurmachien zijn leuk: gelukkig heb ik geen borduurmachine, anders werd de keuze 'wat te doen vandaag' nog moeilijker!!
groetjes, Sylvia

Francien said...

Toch fijn om zo lekker bezig te zijn Jossie....en ja...Pinterest is zo inspirerend......ben je ook gelijk gaan volgen daar.....heb er al veel ideetjes weggehaald...en leuk hoor zo`n bee....natuurlijk niet alleen voor de lekkere dingetjes bij de koffie maar dat helpt zeker mee....fijn weekend....groetjes Francien.