07 December 2011

Opruimen

Ik blijf maar opruimen. Mijn naaikamer staat nog steeds boordevol met van alles en nog wat. Om wat ruimte in de kasten en op de planken te creeren, ben ik maar weer aan het opruimen gegaan. Er staan 12 banden met quilttijdschriften op de boekenplank. Heel mooi om door te bladeren en te mijmeren over alles wat ik nog ga maken. Maar langzamerhand kom ik er achter, dat ik net als een kat negen levens moet hebben om al die dromen werkelijkheid te laten worden. En zelfs dan gaat het niet lukken dus wil ik graag een aantal boekjes  overdoen aan iemand anders, die dan lekker verder kan dromen.
Er moet  bovendien plaats gemaakt worden voor een naaimachinemeubeltje of een sew ezi..  Maar   het hangt van de ruimte na het opruimen  af wat het gaat worden.

Als je in de balk hierboven 'te koop' aanklikt, zie je de boekjes waar ik met gemengde gevoelens afstand van wil doen. Binnenkort volgen er nog meer.

11 comments:

Quiltendewilma said...

opruimen is inderdaad erg moeilijk,... Ik kan mij zo voorstellen dat er gemengde gevoelens zijn bij het zien,..

Lida said...

Ik wens je sterkte met je opruiming, ikzelf hoef er echt niets meer bij, heb vandaag net aan zelf wat opruimen gedacht! Het is of dat of geen bladen meer kopen! Succes, groetjes
Lida

Annelies said...

Knap hoor. Ik ben zelf erg slecht in afstand doen van dingen.

Berbel said...

Ach, als je wat wegdoet geeft dat weer plaats voor nieuwe dingen, moet je maar denken.
Groetjes Berbel

martine said...

Ik weet hoe moeilijk het is. Maak soms stapeltjes die na een paar dagen weer terug de kast in gaan.
Heb in ieder geval een koopstop ingesteld.

Guusje, said...

Je hebt groot gelijk dat je gaan opruimen ik zit er ook weer aan te denken, mijn huis is veel te klein om alles te bewaren maar ja waar doe ik afstand van? Ik hoop voor je dat je snel de spullen verkoopt.

Francien said...

Ik heb je een mailtje gestuurd Jossie....groetjes Francien.

Cisca said...

Moeilijk, hè, opruimen. Maar af en toe is het echt nodig, anders slibt het dicht. Ik hoop, dat het lukt plaats te krijgen voor je meubeltje. En al zie ik daar een hele leuke kers quilt, ik doe het niet, want bij mij kan er ook niets meer bij. Succes!
Groetjes, Cisca

Nana's Quilts said...

Even if you promised no more "gadgets" for the woonkamer and the holidays - I love your little metal piece and your hanging Santas. Very nice!

sommeke said...

Lukt het een beetje?
Erg dat we zo moeilijk afstand kunnen doen van quilterige (en andere) dingen, hé!
Goe weekend Jossie!

Francien said...

Nogmaals bedankt Jossie!!...nu ik de tijdschriften ontvangen heb geloof ik dat je er moeite mee had om er afstand van te doen.....ze lijken zo uit de winkel!! ben er heel erg blij mee...groetjes Francien.