03 January 2009

Voornemens/resolutions

Although I decided not to join any more BOM's or groupes or swaps or whatever before I would have finished at least xx UFOs I couldn't resist joining Ellies BOM. It looks so cute and I just like winter quilts as I am a "winter person". But to keep myself going I also joined May Britt's and Kris's challenge for 2009 which means that I have to finish a project every month. I made a list of WISPs and put in in the side bar. Wonder how long my list will be at Christmas this year..... For I also have to produce a Red Delicious block and two Civil War DQ blocks and not to mention some charity quilts and Little Quilts of Love. Such a pity that this year is not a leap-year.
Klik hier voor meer gratis plaatjes
Ik had me voorgenomen om voorlopig niet aan een nieuwe BOM of ruil of wat dan ook te beginnen voordat wat UFO's klaar zouden zijn, maar de BOM op Ellie's website vind ik erg leuk en lijkt me niet al te veel werk. En aangezien ik een wintermens ben, moet ik daar toch aan deelnemen ;-) Om een stok achter de deur te hebben, heb ik me aangemeld bij de challenge 2009 van May Britt and Kris om dit jaar iedere maand iets af te maken. Een lijstje van van WISP's staat in de side bar. Ben benieuwd hoe lang de lijst op het eind van dit jaar is. Behalve die lijst heb ik ook nog de Red Delicious BOM en de Civil War blokken elke maand en wil ik een paar droomdekentjes en Little Quilts of Love maken. Wordt dus doorwerken dit jaar :-)Jammer dat dit jaar geen schrikkeljaar is.

11 comments:

lappenleintje said...

Dat moet te doen zijn Jos, want je hebt er 9 projecten op staan en het jaar is 12 maanden lang! Gaat je dus helemaal lukken, lijkt me zo. Ik heb me niet aangemeld, maar wil ook elke maand iets afmaken, en dat lukt ook wel, want er zitten ook pannenlappen tussen, en sleutelhangers, dus... En natuurlijk ben ik volgens plan ook opnieuw met de Silvia Bridal Sampler begonnen, dit keer in m'n eigen favoriete kleuren (bruin, rood, beige, creme en lichtgroen). Heb al 2 blokjes gemaakt, dus voor deze maand ben ik al klaar. Heerlijk zo'n nieuw jaar, 't heeft me ook even helemaal nieuwe spirit gegeven!!

inge said...

dat voornemen had ik ook tot ik Ellens BOM zag...

Guðrún said...

I think May Britt´s challenge is great, I joined and I hope I will finish one project a month.

Guute said...

een bommetje en een challenge. Dat moet toch kunnen en zo slaan we twee vliegen in een slag.

Anonymous said...

ja jos ik ben ook gevallen voor elli's bom , alhoewel ik ook nog een en ander moet afwerken , maar ja tis toch zo leuk he!!!

groetjes ann

Mari said...

Good luck for The Challenge!

I want to sign up for May Britt's challenge too.... don't know whether I have enough UFO's for a whole year, though!

Happy New Year!

Jo in TAS said...

Definitely less swapping this year and more stitching for myself too! Good Luck with the challenge!!

Anonymous said...

Eindelijk kan ik je blog weer lezen. Ik doe ook mee aan de challenge van Kris en May Britt. Ik wilde eigenlijk eerst afmaken wat ik had liggen maar ga toch maar de BOM van Ellie maken. Ik wil er elke maand een quiltje van maken. Dus even wat poetsen en weer achter de machine. Je red delious vind ik erg mooi worden, is het erg moeilijk om te maken.
O ja en natuurlijk de beste wensen voor 2009

Isabella said...

Succes met je voornemen :)

Simone de Klerk said...

Wat een goede voornemens! Daar kan ik van leren! Mooie blog heb je!

Anonymous said...

Hallo Jossie
allereerst een heel gelukkig Nieuwjaar toegewenst met veel geluk liefde en gezondheid en vooral veel handwerk en quilt plezier.en dat we nog vaak mogen genieten van de web-sites.
Ja ik ben het met je eens als je vaak verhuisd dan raak je veel vrienden kwijt en maakt ook weer nieuwe, maar helaas niet meer zo makkelijk als toen we jong waren. Hier in Zweden, helaas is het wat moeilijker dan overal waar ik heb gewoond. Ik denk dat je als je veel verhuisd die leuke momenten wilt vast houden, en je wilt dat de mensen net zo reageren op jou als wanneer jij hun ziet. Voor mij is een vriendschap (meestal) blijven maar helaas van de anderen kant uit, uit het oog uit het hart, en dat is wel eens jammer. Maar ook dat zal jij wel hebben gemerkt.
Veel geluk met de Ufo's en Bom's ik denk dat we veel mooie dingen tegemoet kunnen zien
Liefs Joke