03 December 2008

Verandering/change

Gisteren uren bezig geweest om mijn blog aan te passen. Het valt nog niet mee om er iets persoonlijks van te maken. Heb flink zitten rommelen in het HTLM script. Gedeeltelijk is het gelukt, maar er moet nog meer veranderd worden. Geleidelijk aan zal dat gebeuren. Gelukkig heb ik iemand gevonden, die me op afstand daarbij helpt. Dus wie weet...........
Ik heb wel gemerkt, dat mijn blog niet meteen helemaal opent. Daar moet ik ook nog een oplossing voor vinden. Als je op de header klikt, op de quilt bovenin, opent hij wel. Ik weet niet of het mogelijk is een brichtje achter te laten. Misschien is er iemand, die dat wil proberen?

En een blog zonder foto is maar een halve blog, toch? Dus hier een plaatje van deze morgen om 9.30 uur.
And a blog without pictures is only half a blog. So here's a picture I took this morning at 9.30 am

Yesterday I have been busy for hours trying to personalize my blog. It is rather dificult to makes changes in the HTLM script but I was lucky to find someone who is willing to help. So who knows, maybe I will have a super blog some day. I have to put quite some effort in it though. Lost all my widgets and had to find new ones.
I discovered that the blog doesn't open immediately. Once you click on the header it opens fully. I don't know if it is possible to leave a comment. Maybe some of you readers out there will try?

11 comments:

Martine said...

Volgens mij lukt t wel om berichtjes te plaatsen :)

Yvonne aka sommeke said...

Reacties lukken wel!
Maar als ik vanuit m'n Bloglines jouw blog aanklik, krijg ik enkel de kopfoto en de zijbalk te zien. Ook na "vernieuwen" kwam er niks meer.
Ik kreeg pas jouw berichtjes te zien toen ik op de kopfoto klikte .. :-(

Annelies said...

Het duurde even, maar alles opende bij mij in één keer. Succes met het veranderen.

Isabella said...

Ik kreeg meteen je berichtjes te zien, na het klikken op je kopfoto waren die juist weg.

Guute said...

't Ziet er al goed uit. Ik moest ook wel op de header klikken om alles te zien. Bericht nalaten is geen probleem. Is het de bedoeling dat alles naar links staat en een overschot aan de rechterkant? Of wil je spreiden over de hele pagina. In html code kan je de breedte eventueel ook aanpassen.

quilting Jeannet said...

Hoi Jossie,
Een bericht lukt weer wel, alleen wel op de header klikken om te openen, maar je bent er tenminste weer !

groetjes, Jeannet

Anonymous said...

Als ik op de header klik krijg ik alles te zien. Maar dat heeft een paar dagen geduurd. Gelukkig kan ik nu weer alles lezen.

Willeke said...

Volgens mij heb ik nooit problemen gehad met het openen van jouw blog.
Ik vind alleen die letters invullen altijd een crime, bij het achterlaten van een berichtje. (té ongeduldig denk ik)dat mag voor mij bij iedereen wel weg.;)
Wat een schitterend plaatje heb je er bij gezet. Hier is het droog en het zonnetje schijnt.
Groetjes en fijn weekeind!

lappenleintje said...

Ook ik moet eerst op de header drukken voor ik kan zien of je weer wat hebt geschreven. Echt handig is dat niet, en ik had hier al een bericht achtergelaten maar zie het niet hiertussen. Maakt niet uit, doen we het nog een keer.
Groetjes van Leintje

Guðrún said...

I can comment :)

lappenleintje said...

Tja, nu open je direct! Maar waar is je mooie Header gebleven? En je achtergrond?
Enne, je heerlijke verhalen?

Groetjes, Leintje