08 July 2009

Baskets and a great give away

Deze week niet meer gedaan dan 3 mandjes. Een magere score maar ik was druk in de weer met andere dingen die ook met quilten te maken hadden. Zie vorig bericht. Eens zien of ik de komende dagen de productie wat kan opvoeren.

This week I only made these three baskets. Not many but I have been busy with other quilty things. I'll try to sew more next week.

There aren't many male quilters around. I found one though. And he makes gorgeous quilts. He is quite young which is amazing. He will be celebrating his birthday next week so hop over to Ryan's blog for his birthday give away with lots of goodies.

Er zijn niet veel mannen die quilten en al helemaal weinig jonge mannen. Ik heb er een in Amerika gevonden, die mooie quilts maakt. Volgende week is hij jarig en ter ere daarvan deelt hij mooie cadeautjes uit. Neem even een kijkje op Ryan's blog

12 comments:

Anonymous said...

Het is de laatste paar dagen ook erg wam geweest, daarnaast moest ook nog op Leeuwin babysitten. Bedankt voor de link, ik ben meteen even gaan kijken.

Else said...

Het zijn er toch weer 3 deze week! Fijne dag, Else

quilting Jeannet said...

Zeker stiekem met de AQ van Guute in de weer geweest Jossie .......de mijne staat in vol ornaat op mijn blog, ik vind het zo leuk om de verschillen bij iedereen te zien !

groetjes, Jeannet

Dorine said...

Toch mooi hoor deze mandjes weer.
groetje Dorine

GRANNY'S HOUSE said...

Lieve mandjes en het is meer dan ik gemaakt heb.

Groetjes
Ines

Joyce said...

Wat heb jij een gezellige week achter de rug!! En dan toch nog mandjes gemaakt....heerlijk toch!?!

katrien said...

Toch 3 leuke mandjes erbij.

Wilma said...

Toch weer 3 mooie mandjes erbij!!

Francien said...

Leuk joh je mandjes Cybele, helemaal mijn kleurtjes...prachtig!! en ik ben ook een volgester van Ryan, hij maakt prachtige quilts en heeft altijd hele mooie kleuren kombinaties...je hoort het echt niet veel dat mannen quilten en patchen en ik "ken" ook alleen maar hem..
groetjes Francien.

Yvonne aka sommeke said...

Ik vind 3 mandjes ook een goeie score tijdens zo'n drukke week.

Guusje, said...

Je hebt er toch weer drie prachtige mandjes bij en je kunt ook niet alles tegelijk, nu ik erover nadenk ik ook niet en dat vind ik erg jammer.......

Simone de Klerk said...

Drie mandjes zijn toch weer drie mandjes. En heel mooie mandjes!