22 November 2012

Iets anders

Dit jaar is er van bloggen maar weinig terecht gekomen. Deels omdat er op quiltgebied niet zo veel te melden is. Ik werk wel gestaag door aan mijn projecten maar het is nogal saai om steeds weer een hexagon blommetje of een huisje te laten zien. Eerstdaags, als er een duidelijke vooruitgang te bespeuren is, zal ik weer eens een foto plaatsen. Verder leid ik best een druk leventje en komt er van bloggen en blogs bezoeken niet veel terecht. Ik hoop dat ik daar eerstdaags weer wat meer tijd voor krijg.

De laatste weken heb ik de borduurmachine eens flink laten werken. Ik had wat opdrachtjes en vond het erg leuk weer eens anders bezig te zijn dan met lapjes. Een keer in de maand heb ik borduurbee waar we steeds iets moois maken. Ik heb me een tijdje geleden daarvoor aangemeld omdat ik veel te weinig met de machine deed. Het is een gezellig groepje en we maken elke keer weer iets leuks dat ook bruikbaar is als cadeautje. Vandaar dat een paar dames me gevraagd hebben om iets voor hen te maken. De meeste dingen zijn al bij de nieuwe eigenaars. Hieronder een kleine collectie die vanavond op weg gaat naar de opdrachtgevers.


 
 
 
Verder probeer ik ook elke week naar onze 'doe-bee' te gaan. Dat is steeds weer een klein feestje. Dit is onze gastvrouw en een vermelding waard! Behalve schitterende quilts komen er ook allerlei heerlijkheden onder haar handen vandaan.
 
 
 Iedere week bakt ze iets speciaals voor bij de koffie. Zeg nou zelf: alleen daarom al wil je de bee toch niet missen?
 
 
 
Ik ga weer terug naar mijn borduurmachientje, nog wat dingen proberen. Met de feestdagen in aantocht zal hij nog even flink moeten doorwerken.
 
 
Fijne dag allemaal en tot gauw!
 
PS De achterkant voor de CW quilt heb ik nog steeds niet gevonden ^:^