16 August 2012

Nog steeds aan het opruimen

Op de 'te koop' pagina heb ik weer wat stofjes gezet. Wie helpt me om wat ruimte in de kast te krijgen? Liefhebbers kunnen me een mailtje sturen.

01 August 2012

Bijna weer thuis.......

Morgen komen de kinderen terug van vakantie en zit het oppassen er weer op. De tijd is omgevlogen en morgen avond vertrekken wij weer naar het zuiden. We hadden nogal wat uitstapjes gepland maar die zijn zo ongeveer allemaal in het water gevallen. Jemeneetje, nooit zoveel hemelwater gezien als deze zomer. Steeds als wij dachten dat het opklaarde, regende het weer eer we bij de auto waren. Gelukkig was deze slimme meid op alles voorbereid. Van alles meegenomen om mezelf bezig te houden. En deze keer ook aan alle snoertjes en pedalen gedacht!

Wat heb ik zoal gedaan tijdens de regenachtige dagen?

een bloemetje gemaakt en een paar aan elkaar gezet.


Twee rijen blokken voor de Civil War quilt aan elkaar gezet. Drie rijen had ik eerder al gedaan. De bedoeling is dat ik de quilt in rijen van 3 machinaal ga doorquilten en dan als 'quilt as you go' afwerk.
In deze geweldige zomer heb je weinig aan echt zomerse kleding. Twee shirtjes met lange mouwen gemaakt (in een waanzinnige print).


En kijk eens naar de halsafwerking. Daar ben ik net zo trots op als op perfecte puntjes bij een quilt!

En tenslotte ook nog regelmatig een paar toeren gebreid aan de sjaal. Deze vordert langzaam want het is superdunne wol. Maar we hebben de tijd want de winter is nog ver weg.


Zo heeft een regenachtige zomer toch nog een voordeel. De productie ligt hoger dan bij een hittegolf!

Volgende week weer lekker aan de slag in mijn eigen kamertje!