04 June 2011

Blog stop

Lieve lezers, voorlopig las ik even een blog stop in. Gisteren is mijn DH van zijn fiets gevallen en heeft zijn heup gebroken. Hij is gisteravond nog geopereerd en heeft een prothese gekregen. Gelukkig is de operatie goed verlopen. Voorlopig zal ik alle tijd en energie in zijn genezing moeten stoppen en blijft er weinig tijd over voor andere dingen. Komt nog bij dat hij kantoor aan huis heeft en ik daar ook e.e.a. voor zal moeten regelen. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik jullie mailtjes nog niet heb beantwoord en dat dat er voorlopig niets van komt. Zodra ik tijd heb, meld ik me wel weer.

Foreign readers please use the translate button in the side bar. I hope for your understanding.

02 June 2011

Steun Jopie's Dromenquilt

Bij Specsavers kun je stemmen op een goed doel. Omdat ik Jopie's Dromenquilt een warm hart toedraag heb ik uiteraard hierop gestemd. Via de knop hiernaast kom je op het 'stembureau'. Bijzonderheden over de actie vind je daar ook. Ik hoop dat Jopie's heel veel stemmen binnenhaalt.
Hieronder een deken, die ik een tijd geleden voor de Stichting heb gemaakt. Helaas kan ik door de problemen met mijn handen geen grote dekens meer maken, maar ik probeer het doel op andere manieren te steunen.