09 February 2010

Antique Quilt, sterren sterren sterren stars stars stars

Zo langzamerhand begon ik echt sterretjes te zien, maar eindelijk is de sterrenrand af. Hoewel het zijn dus geen sterren geworden maar iets tussen molentjes en bloemen in. Het was wel even doorploeteren maar ik ben tevreden met het resultaat en zou nu het liefst meteen aan de volgende rand beginnen. Maar...Yahoo wil me om de een of andere reden niet toelaten. Het was nooit al dik aan tussen Yahoo en mij, maar nu is het blijkbaar helemaal uit tussen ons. Ik probeer al dagenlang in te loggen maar krijg steeds foutmeldingen, vraag mijn gegevens op, voer die opnieuw in en dan zegt Yahoo weer dat mijn profiel onbekend is. Ik geef het op. Guute heeft beloofd de volgende rand via mail door te sturen. Wat ik wel heel vervelend vind, is dat ik nu ook niet meer met Flickr kan werken. Dat zal wel een nieuwe account moeten worden. Zijn er meer mensen die voortdurend problemen hebben met Yahoo of ligt het aan mij?

Gradually I only saw stars and more stars for there were 28 needed for the star border. But finally it is finished. Or moreover they were no stars for the blocks are sort of windmills or flowers. I am quite pleased with the way the border turned out and I really would like to start the next border if Yahoo would only let me in. For about a week I have had problems signing in at Yahoo without succes. Profile doesn't match with ID and PW. I don't understand for two weeks ago all was OK. Yahoo send me pw and ID again and I am still not regognized. So I gave up and Guute promissed to send the next pattern by mail. Anyone else with the same problem?

30 comments:

Anonymous said...

Op z'n Brabants: wat een KEImooie quilt zeg! Echt prachtig! Ik krijg meteen zin om er ook aan te beginnen.
Yahoo en ik zijn in echtscheiding. Ik heb hetzelfde probleem en ik wordt er niet goed van.Wachtwoord en ID worden steeds niet herkent en ik ben er helemaal klaar mee. Dan maar niet!

conny's quilts said...

Dit is ook een erg mooie rand zeg, leuk dat je iets anders hebt gekozen. Ik hoop voor je dat Jahoo gaat meewerken.....

Klaske said...

Ik vind het erg leuk Josssie, die rand. Vervelend dat yahoo niet mee wil werken. Omdat het via Yahoo ging heb ik toen besloten niet mee te doen. Geen problemen met Yahoo gehad hoor, maar ik heb bij blogger al een googleaccount, en dan moest je weer een account en inloggen, en blablabla,(en ik ben al niet zo'n computerheld, moet er wel bij zeggen aldoende leerd men!) dus ik had zoiets van laat mij maar even voorbij gaan en gelukkig heeft Guute nu haar bom op haar blog en doe ik daar wel aan mee.Succes met yahoo!!

quilting Jeannet said...

Ohhhh, Jossie!! ik sta er paf van, stiekem doorwerken en dan ineens is hij er, ik dacht eigenlijk dat hij al lang ergens onderin de Ufo kast was beland, wat goed van je joh, en zo is hij toch ook hartstikke mooi ? Ik heb ik regelmatig aanvaringen met yahoo, weet je wat mijn WW daar is...."Hopeloos", maar goed, ik kan er dan weer wel mee inloggen. Ik kan je het patroon ook doormailen hoor als je dat wilt.

Groetjes, Jeannet

Daniëlle said...

Zo hé, die is gaaf geworden!! Prachtige kleuren ook, maar wat een leuk patroon heb je ervoor gekozen ipv de sterren, echt mooi!! Plezier met de volgende rand! Mooie avond nog!

Miranda said...

Wat is dit ook een mooie rand voor de antieke! Ben benieuwd wat je volgende gaat worden. Groetjes vanuit Virginia

Berna said...

Wat een leuk alternatief voor de AQ. Zo zie je maar dat net even anders een quilt heel persoonlijk maakt. Heel mooi!

Anonymous said...

Je rand is wel heel erg mooi geworden. Ik heb geen ruzie met Yahoo, maar ik heb ruzie gehad met het patroon, maar dat vertel ik nog wel.

Hennie said...

Dit wordt een plaatje, prachtige quilt, ik ben benieuwd naar de volgende rand.
Groetjes Hennie.

Yvonne aka sommeke said...

Ooooh Jossie, stil maar erg goed bezig geweest! Jouw AQ is nu al apart en MOOOOOOOOOOOI met je "sterren"!
Yahoo was 1 van m'n eerste internet-ervaringen, nu en dan doet ie lastig maar echt ruzie heb ik er nooit mee gehad.
('k ben ondertussen lid van 14 Yahoo-lijsten :-(((()

Anonymous said...

Prachtig!!
Je hebt er gelijk een feestje van gemaakt zie ik, met de ballonnen.
Wat wordt je volgende rand?
Gr IngridR

katrien said...

WAt is deze rand leuk geworden,weer eens iets anders.

Willeke said...

Joh! Wat is die MOOI geworden! Prachtige kleuren.
Petje af hoor!

WilmaKuin said...

Hij is prachtig!!

inge said...

een heel leuke rand!

Guðrún said...

This top is beautiful. I haven´t had problems as you!

Peg - Happy In Quilting said...

The top is stunning Jossie,,

Marielle said...

Het word erg mooi, wel wat moderner dan het origineel.

Isabella said...

Mooie rand heb je gemaakt, zo krijg je echt een unieke quilt.

Guute said...

Oei, oei, slechte punten. Glad vergeten!!!! 't Komt er zo aan: 'k zou niet willen dat je zonder werk komt te zitten.

Mistea said...

this is looking amazing - i love the crispness of it with the light background and those beautiful colours. I hope you get the next part of the pattern soon. Enjoy creating

Anita said...

Prachtige rand. Ik vind het erg leuk dat deze weer heel anders is.

Anita (Sniet) said...

Je rand is erg leuk. Een stuk rustiger en zeker als er nog randen bijkomen. Nee Yahoo en ik zijn ook geen dikke vrienden. Ik heb het alleen voor de groups.

Robyn said...

Oh Jossie, this is so beautiful!!
I love this so much that I'd like to try it sometime...
Love the stars on the border and the little squares in the middle.
Stunning!

quiltlodge gerda said...

Beeldschoon! Ik vind vooral het contrast tussen die hele kleine vierkantjes en de molentjes heel erg leuk. Met yahoo ben ik niet bekend dus zeker niet bevriend, sorri

Leintje said...

Het ziet er mooi uit hoor, met je molenbloemen, hoewel de uitstraling wel minder "antiek"lijkt, maar wat maakt dat uit! De kleuren zijn mooi, en het ziet er keurig uit. Jij en je machien zijn wel een perfecte combinatie hoor!
Doe lekker door; nog even en je bent me weer voorbij!

Groet, Leintje

Marie-José H said...

Zijn toch hele mooie molensterren geworden;-) Het totaalplaatje ziet er goed uit. Leuk dat je de AQ weer hebt opgepakt.
Yahoo vraagt mij regelmatig (vlgs mij elke 14 dagen) je wachtwoord. Maar ik ben zeker geen fan van yahoo. Weet eerlijk gezegd nog steeds niet echt goed hoe het werkt maar voor de AQ loopt het daar waar het lopen moet en verder ontstaat er zeker geen romance tussen Yahoo en mij.
Trouwens net zo min als tussen de blog en mij want het euvel van updates is nog steeds niet verholpen. Leuk toch dat internetten, bloggen en yahoo-en. En nu heeft me die Guute weer iets nieuws bedacht met haar nieuwe BOM. Weer een nieuw programma. Kunnen we daar weer ruzie mee maken:-(

Martine said...

Je blog is leuk geworden, hoor! Was t etentje gezellig? X

Simone de Klerk said...

Hoe heb ik deze post kunnen missen? Ik vond al dat je lang weg was geweest. Ik denk dat mijn blogroll niet altijd zijn best doet.
Wat is je AQ mooi geworden!!!
Prachtige kleuren en heel secuur. Hoop hem snel in het echie te mogen zien!

Jantine said...

Wat een schitterende quilt zeg! Ik vind de sterren erg leuk geworden! Is het nu klaar of komen er nog meer randen aan. Hoe kom je aan het patroon?