17 January 2010

Jopie's Dromenquilts

Gisteren stond naaimachinewinkel Totaal in Kerkrade in het teken van Jopie's Dromenquilts, georganiseerd door Marie Joze Ik hoef jullie niet te vertellen, dat het weer een superdag was. Twintig quiltsters hebben zich weer flink ingezet voor het goede doel. Het was gezellig en ongedwongen en de productie mocht er wezen. In totaal dacht ik iets van 20 quilts, enkele nog niet helemaal af, maar die worden binnen een maand afgemaakt, zodat ik ze mee kan nemen naar het week end in Lunteren. Mathilde en Fons van Totaal waren zo gastvrij om hun lesruimte beschikbaar te stellen. Een uitgebreid verslag kunnen jullie binnenkort hier lezen en voor de Limburgers onder ons: in de regionale kranten komt ook een stukje over Jopie's Dromenquilts!
Weer een dag met een gouden randje.

Yesterday we had a gathering to make charity quilts for the Jopie's Dromenquilts foundation. I don't have to tell you that it was a great day with about twenty quilters busy sewing, ironing, quilting, etc. There were about twenty quilts finished or almost finished at the end of the day. Marie Joze had organized the day in our favourite shop Totaal in Kerkrade. She did a wonderful job! Thanks Mai, you didn't have to be nervous and to worry at all!21 comments:

Berna said...

Wat dankbaar om hiermee bezig te zijn he? Ik ben projectleider van het LQoL-project binnen ons ziekenhuis in Ede. Zowel het aanbod als de afname van quiltjes gaat met golven maar het geeft een goed gevoel om je naasten op deze manier te kunnen steunen. Succes met deze droomdekens.

quilting Jeannet said...

Wat ziet dat er goed uit Jossie, wat leuk dat jullie dat doen, en wat ene mooie resultaten!

groetjes, Jeannet

Simone de Klerk said...

Het was echt een heel fijne dag! Ik ben blij dat ik eraan deel heb mogen nemen. En wat is er ongelofelijk veel werk verricht! Bedankt voor de mooie foto's!

Handmade by Mai said...

Het was echt een geslaagde dag. Gisteren heb ik 20 quilts geteld, maar dat is nog niet het einde. Er zijn nog enkele die nog worden afgemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar denk je ook niet?

Erna said...

Dat ziet er super gezellig uit. Een zeer geslaagde dag dus.

Daniëlle said...

De energie spuit van de plaatjes af! Mooie opbrengst die dag zeg! Mooie avond nog!

Hennie said...

Wat hebben jullie prachtige quilts gemaakt ! ! !
Groetjes Hennie.

Yvonne aka sommeke said...

Dikke complimenten voor alle dames! 20 quilts en meer is een erg hoge score!

ria vogelzang said...

Wat een mooie quilts! En een heel goed doel!
Complimenten!

Isabella said...

Jullie hebben hard gewerkt. Jammer dat ik er niet bij kon zijn.

Annelies vdB said...

Zo te zien is er hard gewerkt. Echt heel goed van jullie !

Bev C said...

Hello Jossie,sounds great fun. Glad you all managed to get lots done for a worthy cause. Your header picture has cooled me down-a very hot day here today and another expected tomorrow. In the 40's. Happy days.

Johanna Zweden said...

Wat een heerlijke dag zal dat geweest zijn, wou dat ik erbij kon zijn geweest en mijn quilts kon afmaken.
Gr Joke

Anita said...

Jammer dat het zo ver weg was, maar jullie hebben flink je best gedaan.

Annemiek said...

Ziet er gezellig uit met broodjes en thermoskannen tussen de machines en lapjes:) Leuke quilt met die vrachtauto's!..en 20 quilts is een superproductie hoor!

Guute said...

Prachtig Jossie! Wat een mooi initiatief.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Guðrún said...

You are all so thoughtful.

Peg - Happy In Quilting said...

What a great way to spend a day...helping others....and so much was achieved...

Guusje, said...

Wat ziet dat er weer ontzettend goed uit. Jullie hebben weer geweldig je best gedaan.

yvon said...

Ja, het was een heerlijke dag. Veel nieuwe gezichten leren kennen en veel vragen kunnen beantwoorden. En wat een geweldige gastvrijheid was er van Mathilde en Fonds. Chappeau. Namens de stichting wil ik iedereen dan nogmaals hartelijk bedanken voor de inzet. Ingrid en ik zijn zondag veilig weer op de thuisbasis teruggekeerd. Blij dat we gegaan zijn maar honds moe van alle indrukken. Maar we komen zeker nog een keer..
groetjes
yvon
secretaris Stichting Jopie's Dromenquilt