26 December 2009

Nog net op tijd, just in time......Precies op tijd, de dag voor Kerstmis 's middags, werden deze lapjes nog bezorgd. Bijna twee maanden geleden in Amerika besteld en verzonden. Ik had al een vermoeden dat de envelop er door de douane uitgepikt was. En ja hoor, er werd een rekening bij gepresenteerd. Dit is de eerste keer in 6 jaar dat me dit overkomt dus ik mag niet mopperen. Ik ben blij dat ze alsnog zijn gearriveerd. De layer cake is Wiscasset van Moda. Ik heb al een idee wat het moet worden. Ik had de Rouenneries serie willen kopen, maar daar zat geen blauw bij. En blauw is toch een van mijn lievelingskleuren. De andere lapjes zijn allemaal Thimbleberries als aanvulling op de Thimbleberries die ik al had voor de Round Robin, die we met onze bee gaan maken.

Just in time for Christmas on Christmas Eve I finally received the fabrics that I bought on line in the USA almost two months ago. I had the feeling Customs picked my envelope to check and I was right. The postman presented an invoice for duties and taxes with the fabrics. This was the first time this happend to me in the 6 years that I buy on line. So far I have always been lucky. The layer cake is Moda's Wiscasset and the others fabrics are Thimbleberries for the Round Robin our bee will be starting in January. At first I wanted to buy the Rouenneries but there is no blue in it. And I always want some blue in my quilts and stash so I chose Wiscasset with lots of beautiful blue in it instead. I love them. What do you think of them?

22 comments:

Katrien said...

Mooie stofjes,veel plezier ermee.

Annelies vdB said...

Wat een prachtige stofjes. Veel plezier ermee.

martine said...

Wat flauw van de douane. Het was niet eens een grote doos ( LOL)
Mooie lapjes, ik heb ook iets met blauw.

quilting Jeannet said...

Ohhhh, Jossie, ik zit dus nu ook al vanaf begin december te wachten op een envelop van Autom Rose, het is maar 3 yard...ik vrees ook het ergste....Jij hebt mooie dingen joh, die layer cake vind ik gewelding.

groetjes, Jeannet

Yvonne aka sommeke said...

Dat zien er mooie lapjes uit Jossie, 'k ben benieuwd wat je plannen zijn! Zonde dat de douane je er uit heeft gepikt deze keer. Maar als 't maar eens om de zo veel jaren gebeurt valt er mee te leven, hé. ;-)
Geniet er maar van!

Simone de Klerk said...

Ze zijn gelukkig toch aangekomen!!! Gek is dat, hoe het ene pakketje na een week komt en het andere pas 2 maanden later. Ik snap er werkelijk niets van.
De stofjes ware wel echt de moeite waard om op te wachten!
Voor jou ook een heel fijne 2e kerstdag met dit heerlijk zonnetje!!!

Daniëlle said...

Jee wat een prachtige serie, ja blauw is ook waar ik van hou hihi!
Ben benieuwd wat het worden gaat! Mooie dag verder!

Heleen said...

Fijn dat je pakje toch nog is gekomen net zo voor de kerst. Jammer van die toeslag. Helaas. Maar het is beter als helemaal geen lapjes. Mijn boeken zijn er nog steeds niet dus dat wordt achter de machien i.p.v. lezen.

Heleen said...

Fijn dat je pakje toch nog is gekomen net zo voor de kerst. Jammer van die toeslag. Helaas. Maar het is beter als helemaal geen lapjes. Mijn boeken zijn er nog steeds niet dus dat wordt achter de machien i.p.v. lezen.

Klaske said...

Mooie lapjes Jossie ben benieuwd wat je ervan gaat maken!! Fijne dag!

Anonymous said...

Het zijn wel mooie lapjes, alleen jammer dat de doaune met kerst zo flauw is.

FeatherDuster said...

Waving "hello".

Francien said...

Oh prachtige stofjes Jos...ben weg van de kleurtjes en heel benieuwd wat je ermee gaat maken..jammer van de douane...af en toe denk ik wel eens waarom nou zo'n klein pakje als ze wel eens hele grote dozen door laten gaan...beetje flauw ...vooral met de Kerst...zoveel zal er niet bij betaald moeten worden...maar ja...als ze daar gelukkig van worden...veel plezier ermee en dat zal best lukken!! Als je dezelfde quilt gaat maken als Lisa Alexander wordt het een beauty hoor!!
groetjes Francien.
Bedankt voor je reactie op Meisje...ze heeft het ding onder zich verborgen gehad en pas "vrij" gegeven toen ze mee naar buiten ging..het is alleen een beetje verfromfraaid maar nog heel...nog...lol...
gr.Francien.

Guðrún said...

I always have to pay taxes and taxes and taxes when I order online :(

vivi said...

hi jossie
thanks! for answering sooo fast ;)
my blog is here:
http://vivi5sentidos.blogspot.com/
it's in spanish :(
but as soon as you enter, at the right of the screen there's a translator online
sorry for the fails; they are because I write "as i think"; and I think in spanish
hope you like it
vivi
ps: oh your fabrics are so nice, I also like blue, have lots of blue fabrics too

Peg - Happy In Quilting said...

So pleased it turned up Jossie.....and it looks lovely...

Johanna Zweden said...

O wat een mooie lapjes, heb je ze de hele kerst zitten aaien!!!!

Als je hier geluk hebt, en je maar een envelop hebt, met niet meer dan 9 yards dan kan je wel eens geluk hebben!!! dat je niet hoeft te betalen.

Nu op het moment is het ook goedkoop bestellen in Engeland, en daar betaal je geen invoer voor.

Geniet van je lapjes en ik hoop veel moois te zien.

Ik wens je alvast een heel gelukkig 2010 toe met veel liefde geluk en vooral gezondheid. en natuurlijk creativiteit toe.

Groetjes Joke

Anita said...

Mooi lapjes zijn net. Jammer van de bijkomende kosten. Ik heb het idee dat ze er op het moment erg veel controleren.

Martha in PA said...

Beautiful fabrics!

Bev C said...

Hello Jossie, lovely fabrics I am sure it will be forgotten shortly that you had to pay taxes on them. You will just see the lovely fabric. Have fun making the quilt in January. Happy New Year to you.

Guusje, said...

Mooie stoffen, het is een prachtige serie jammer dat je moest bijbetalen maar het risico zit. Ben benieuwd wat je ervan gaat maken zal vast iets heel moois worden. Verder wil ik je en jouw familie een goed,gezond en creatief 2010 toewensen.

Erna said...

Mooie lapjes zijn dat zeg. Een heel gezond, gezellig en creatief 2010 gewenst.