18 November 2009

I am still here, ik ben er nog!

Bijna twee weken lang was er niets bijzonders te melden, tenminste niet op quiltgebied. We hebben op poezen en huis van een van de kinderen gepast en zijn bijna 5 weken van huis geweest. Hebben de omgeving West Brabant en Zeeland uitvoerig verkend. Verder heb ik DH getracteerd op een uitje naar Schering en Inslag in Woudrichem. Onder het mom van 'het is een mooi oud stadje' hem die kant op gelokt... Bij S&I een paar lapjes gekocht voor de AQ waarmee ik in januari verder ga. Dus geen quilterige dingen gedaan, maar wel de breinaalden even laten tikken.

It is almost two weeks ago since my last post. I have not done any quilting the last two weeks. I have been away for about 5 weeks and had to entertain my DH a little by visiting interesting places. We have seen a lot of the South West part of our country and in the evenings I have done some knitting.

Vandaag bij de Xenos twee pakketjes gekocht om een kerstboompje (ornamentje) van vilt te maken. Goedkoop en makkelijk. Ik vind ze wel leuk. Misschien ook een idee om ze met kinderen te maken. En als je er geen kerstboompje van zou maken, heb je wel een paar leuke lapjes vilt om iets anders in elkaar te prutsen.

Today at Xenos I bought two little kits for making felt Christmas tree hangers. If not used for ornaments the felt can be used for other projects as well.

17 comments:

Lurline said...

Love that little jacket!
Hugs - Lurline♥

lappenleintje said...

Wat een mooi breisel. Is het dit keer voor jezelf?
Je zult wel blij zijn weer lekker in huis te zijn!
Groet, Leintje

Yvonne aka sommeke said...

Niks quilterigs maar toch wel een leuk vestje gebreid!
En nu terug thuis, dan valt alles weer op z'n plooi!
Geef je machientje een dikke knuffel en laat het dan nog eens over de SBS ratelen ;-)))

Simone de Klerk said...

Mooi vestje! Vele talenten!!!
Leuk, die pakketjes van Xenos. Ik denk dat ik ook eens langs ga (O:
Fijn dat je er weer bent!

Guusje, said...

Een mooi vest is het geworden en het is ook erg lekker om af en toe er eens uit te zijn. Het vilt ziet er ook leuk uit.

quilting Jeannet said...

Wat een mooi vestje! en dan zeggen dat je niet veel gedaan hebt, ik ben benieuwd hoe het was in Woudenberg. Ook toevallig, ik had ook net ene logje over van alles en nog wat.

groetjes, Jeannet

Annelies said...

Wat een leuk vest is het geworden !

Anita said...

Ik had je al gemist. Leuk vestje is het geworden. En die pakketjes zijn nderdaaf erg leuk.

Berna said...

Noem dat maar niks. Wat een mooi vestje en goed dat DH daar nog steeds in trapt. Of hij doet alsof en vindt het gewoon leuk om met je mee te gaan. Maakt niet uit. Samen op stap is altijd leuk.

Peg - Happy In Quilting said...

The felt kits look like fun Jossie, and I do like your jacket.

Dorine said...

Heerlijk zo'n gebreid vestje past vast bij veel kleindstukken
En dat frutselpakketje van de Xenos. Altijd leuk
groetjes Dorine

Bev C said...

Hello Jossie, Your knitting looks fabulous,it is good to be able to do something in the evening.I do hope you enjoyed your time away and had a relaxing time. Have a lovely weekend.

Anonymous said...

Mooi je truitje. mooie kleur ook.
Ja je kan altijd leuke dingen bij Xenos kopen, als ik in Holland ben wil ik er altijd wel even binnen lopen.
Groetjes Joke

Francien said...

Hartstikke leuk vestje Jos...leuke kleur ook...en die pakketjes zijn geinig..voor dat geld zit er echt nog veel in vind ik...en het zal best wel were fijn zijn om thuis te zijn toch?! en je header van je blog is leuk!!
groetjes Francien.

Guðrún said...

And you knitted a whole jacket!

Willie said...

Hallo Josse, eindelijk ben ik er weer, en heb lekker een poosje op je blog zitten lezen .Je heb een geweldig vestje gebreid, met een leuk steekje.

Anita (Sniet) said...

Wat een leuk vestje. Is het voor jezelf? Ik dacht dat ik de enige was die niets te melden had. Met van alles bezig maar niks om te melden. Ga nu lekker weer steekjes maken.