02 September 2009

Mandjesdag, en de verrassing/baskets and the surprise

Vorige week heb ik geen mandjes laten zien, deze week heb ik er weer enkele gemaakt. Ze lijken niet helemaal recht op de foto, maar dat zijn ze wel. Ze zijn nog niet gestreken, vandaar!

Last week I did not show any baskets, but this week I made three. They look a bit crooked but they are straight. I did not iron them for the photo and that shows!

In the title of yesterday's posting I mentioned a nice surprise but I forgot to show it. So here it is. With the mail came a lovely surprise from Australia. Bev sent me two redwork stitcheries she made. They are really nice and I think I'll use them to make two mini quilts for my mini quilt houses. They will look perfect in it. Thank you so much Bev for these lovely stitcheries. I am really pleased.


Gisteren noemde ik in de titel van mijn berichtje een leuke verrassing, alleen vergat ik de verrassing te laten zien. Dat komt ervan als je berichtjes schrijft terwijl je eigenlijk zou moeten slapen. Maar hier zijn ze dan. Twee leuke redwork stitcheries die ik van Bev uit Australië ontving. Ik denk dat ik er mini quiltjes van maak voor in de mini quilthuisjes. Ze zijn precies de goede maat. Dank je wel Bev voor de enige stitcheries. Ik ben er heel blij mee.

18 comments:

katrien said...

Mooie mandjes er weer bij.En wat een leuke stitcheries kreeg je in de bus,leuk idee om er miniquiltjes van te maken voor in je huisje.

Ingrid. said...

Volgens mij moet je flink aan de slag ; ik las "ergens" iets over 40 blokken die al af zijn ;-)
Fijne dag , groetjes Ingrid.

GRANNY'S HOUSE said...

Lieve mandjes en een nog lievere verrassing.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet said...

Erg leuke stitcheries Jossie, en al voorbedrukt ook zo te zien, dat is helemaal verwennerij.Ik ga zo naar de maandelijkse BEE.

groetjes, Jeannet

wilma said...

Leuke verrassing!! En je mandjes weer erg mooi...

Dorine said...

Mooie mandjes weer en die stichery leuk om zo'n cadeautje te ontvangen
Zo loop je graag naar de brievenbus.

Joyce said...

Wat een gezellig post heb je weer gekregen!! Leuk hoor!!
En weer 3 mandjes erbij, heerlijk om naast de Blackbird-mandjes hier ook de "gewone" mandjes te zien!!
:0))
En wat heb je een interessante lezing gehad!! De quilt met de trompe l'oeil je zou er zo instappen!!

Willie said...

Leuke mandjes Jossie, we hebben het zeker druk met cursus presentaties nalopen en de opendagen.Maar ik vindt het wel erg leuk omdat te doen.

Else said...

Leuke post, en je mandjes erg mooi! fijne dag, Else

Hennie said...

Je mandjes zien er mooi uit. Ja zo mag de postbode nog wel eens vaker langs komen, leuke stitcheries heb je ontvangen.
Groetjes Hennie.

Inge Slaats said...

Jij boft maar met zo'n Bev! Leuk hoor, die stitcherietjes. Trouwens je 3 Challenge blokken zijn ook supermooi en het zijn er toch maar mooi weer 3!

Annelies said...

Mooie mandjes !
Wat heerlijk om zo'n envelopje met stitcheries te ontvangen zeg !

Guðrún said...

The stitcheries are cute.

Marie-José H said...

Je mandjes vorderen heel goed. Ze zien er schattig uit. En je stitcheries zijn echt enig. Je hebt toch een flinke productie hoor. Geen wonder dat je sterretjes dan wat achterop raken. Maar wat maakt het uit, als het maar leuk blijft.

Aniya said...

Mooie mandjes erbij. En wat ben je verwend met die leuke redowrkpatroontjes.

Simone de Klerk said...

De mandjes zijn weer prachtig als altijd! En wat lief van Bev, zulke stitcheries voor je te maken! Ik ben benieuwd naar het quiltje dat je ervan gaat maken! Bev is een schat (O:

clare's craftroom said...

The baskets are lovely ! Those redworks are so sweet .

Bev C said...

Hello, So glad they you liked them,they will look lovely in your home.I may have to make some into mini quilts for myself. It is interesting to see that each person is making something different out of them.