09 June 2009

More fabric fun

Vandaag was het weer marktdag en ik kon het niet laten om bij de stoffenkraam te kijken of er nog aanbiedingen waren. En jawel hoor. Dezelfde prijs als verleden week en nog volop keuze! En omdat ik al dagenlang een idee had dat om uitvoering schreeuwde, heb ik toch maar weer een voorraad gekocht. Niet zo heel veel, in totaal 7 meter. Zeg nou zelf, wie kan er nou weerstand bieden aan zoveel moois? En wat het gaat worden? Kom over een paar dagen maar terug. Misschien staat hier dan wel een foto van een AFO!

Today was market day and suddenly I found myself at the fabric stall again. Same bargains as last week. And because I have an idea for a quick project I couldn't resist buying some more cheery fabric. What the project is going to be? Well check back in a few days. Maybe I can show you AFO then!

Last Saterday I found a thick envelope in the mail with fabric I ordered at the Stitch Cottage. Some nice soft tone fabric for the Antique Quilt project that Guute will start next month. It is not that I need it but more an addition to what I have for the project. Would be too bad to run out of fabric wouldn't it ;-)

Zaterdag was er ook nog een zachte envelop bij de post. Een paar lapjes die ik nog bij the Stitch Cottage had besteld voor het Antieke Quilt project dat Guute organiseert. Niet dat ik het echt nodig had maar meer om te voorkomen dat ik niet genoeg zou hebben ;-) Er is altijd wel een reden om een paar lapjes te kopen.

16 comments:

quilting Jeannet said...

Die onderste lapjes vind ik helemaal toppie Jossie, ik wil ook meedoen aan de antieke quilt van Guute, leuk he om dat met een goepje te doen, ik ben zo benieuwd ! ik zie overigens alleen de twee linkse kolommen van je blog, meer niet.

groetjes, Jeannet

Handmade by Mai said...

Wat een leuke stofjes heb je weer gekocht bij je favoriete kraam. Ik twijfel nog welke stoffen ik ga gebruiken voor de antieke quilt, zal het binnenkort eens op mijn blog en Costa gooien. Maar die van jouw vind ik wel heel erg mooi.

Heleen said...

Oh, wat een prachtige lapjes allemaal. Ik houdt ook zo van felle kleurtjes en ook van die CW lapjes. Helemaal mijn smaak. Ik ben de afgelopen 2 dagen sterk geweest. Ondanks 2 dagen met Fien opstap geen lapje gekocht.(alleen tricot voor een jurk ;0))

Klaske said...

lekker hé om jezelf te verwennen met die mooie lapje!Ik ben nog in twijfel of ik meedoe met de quilt van Guute. Vind hem erg leuk maar moet eerst maar weer eens sparen voor lapjes.

Yvonne aka sommeke said...

Hier zit er ééntje stikjaloers ... (niet echt hoor), wat een schitterende buit weer!

Guute said...

Aha je bent al aan het hamsteren. 'k Heb gisteren ook nog een voorraadje besteld bij de Stitch Cottage voor de randen in de antieke quilt want daar heb ik toch iets meer van nodig.

Gerda van der Kort said...

Oooo, wat weer een mooie lapjes!!!

Annelies said...

Erg mooie en leuke stoffen heb je er weer bij !

Hennie said...

Mooie lapjes heb je erbij gekocht je lappen voorraad is weer mooi aangevuld.
Groetjes Hennie.

Willie said...

Ik weet niet wat ik zou kiezen,maar ze zijn allemaal mooi.heerlijk dat we ons zelf lekker kunnen verwennen.

Joyce said...

Heerlijk al die stofjes die je laat zien!! Totaal verschillend van elkaar en dat is juist zo leuk!! Ben benieuwd naar je bijna affo?!

aussiequilter said...

Just found your blog and I really enjoyed looking at it.Love your choice of fabrics cheers teri

Leintje said...

Ze zijn weer prachtig Jossie! En nou ben ik benieuwd of je al met mandjes begonnen bent.
Een lieve fee bezorgde me de mal van de mandjes uit het nieuwe Blackbird boek, dus ik denk dat ik eerst voor die ga!

Groetjes, leintje

martine said...

Mooie lapjes heb je gekocht .
O en woensdag is nog steeds mandjesdag hoor,. Maakt niet uit met welke je bezig bent.
Kom zeker even langs.
Groetjes

Guðrún said...

The fabrics for the antique project are beautiful. I wish I could come with you to the market.

Simone de Klerk said...

Mooie lapjes en leuk contrast!