22 June 2009

Hallo


Wij zijn Odie en Gizmo, broer en zus, zwervend aangetroffen op een camping. Opgehaald door de Dierenbescherming en terechtgekomen bij geweldige baasjes. Wij hebben het erg getroffen, worden goed verzorgd, tig keer per dag geaaid en mogen regelmatig naar buiten. Maar we zijn ook sociale katjes. Daarom vragen we jullie aandacht voor alle beestjes die het minder getroffen hebben en een triest bestaan leiden. Klik eens op onderstaande links, dan zie je wat we bedoelen. Misschien kunnen jullie helpen het lot van deze dieren te verzachten door b.v. cosmetica te kopen die niet op dieren is getest, of een stukje vlees te bereiden dat afkomstig is van dieren die niet in kooien en met allerlei medicijnen en krachtvoer zijn vetgemest.
Proefdiervrij
Wakker Dier

Hi, we are Odie and Gizmo, brother and sister, caught while roaming about near a campground. The Animal Protection Society found us a terrific home. We are well looked after, get countless hugs and strokes and are allowed out into the garden. Because we live such a good life we would like you to pay some attention to the poor creatures that are less fortunate. Just click on the links below and you will see what we mean. Maybe with a little help from you these animals will have a better life too.
Act now
Humane Society

6 comments:

Lurline said...

Lucky little guys!
Hugs - Lurline♥

Willie said...

Je heb er wel een paar schatjes zitten.

Martine said...

Wat een liefjes.......;))

Yvonne aka sommeke said...

Ik word altijd een beetje misseljk als ik zie wat "de mens" een dier soms aandoet ....
Odie en Gizmo hebben geluk gehad!

clare's craftroom said...

Oh yes they do look well looked after !

Anonymous said...

Triest om dit te lezen hoor.
Ik snap niet dat mensen dat dieren aan kunnen doen.
Ik steun nu hier het lokale katten asiel, was er vandaag ook weer, kom daar nu geregeld eten brengen, meer kan ik niet doen. Maar ik sta met tranen in mijn ogen als ik het zie, maar ze doen goed werk, ze werken allemaal voor niets, ze hebben het hart op de goed plaats zitten.-Ze zijn afhankelijk van donaties, maar helaas , ze brengen wel hun katten maar laten geen geld achter.
Nu jou 2 zijn ook gelukkige poezen geworden om een huis te vinden, waar ze warmte krijgen, net zoals onze Simba, als het aan mij had gelegen (ook vandaag weer) had ik er een paar in mijn binnenzak gestopt, maar ik weet zeker dat Simba dit niet zal nemen!!
Geef ze maar een poot van Simba en purrrrrrrrrr.
Groetjes Joke