29 November 2008

Red Delicious Mistery BOM

Ik heb er lang over nagedacht maar vandaag de knoop doorgehakt. Ik doe mee met de Red Delicious Mistery BOM. Hij lijkt me vreselijk leuk. Het eerste blok vind ik tenminste erg mooi. De blokverdeling van de quilt spreekt me ook wel aan. En....ik kan nu eindelijk eens iets gaan doen met de rode lapjes die ik heb verzameld voor een rode quilt. Genoeg argumenten om aan weer iets nieuws te beginnen. Ik heb me voorgenomen om iedere maand een paar SBS blokken en een paar CWDQ blokken te maken. Deze BOM kan er ook nog bij. Tussendoor probeer ik dan wat UFO's af te maken. Aan mijn voornemens zal het niet liggen (maar de uitvoering is een ander verhaal!). Meer over deze mistery is te lezen op de blog van Esther.

I have been thinking a while whether to join this mistery BOM or not. Today I decided I would. That red apple has been luring at me for two weeks now and it looks so appealing. The first block is lovely and I like the lay out of the quilt very much. And finally I am able to use some of my red stash. Do I need more reasons to start something new? I am going to sew my SBS and CWDQ blocks every month and this BOM should fit in nicely. And between all this I will try to finish some UFO's. Well, I hope I manage! More about this BOM at Esther's blog.

7 comments:

Isabella said...

Deze is ook leuk!! Ik sla hem op voor later, heb nu al veel te veel liggen.

lappenleintje said...

Nou, ik doe gewoon fijn met je mee, want ik vind hem enig! Doen we deze in december of in januari?
Er is toch ook niets zo lekker als starten aan een nieuw project!

Yvonne aka sommeke said...

Wat is ons quilt-vlees toch zwak hé! ;-) 't Lijkt zeker een mooie mystery BOM!

inge said...

veel plezier met de BOM

Guute said...

Aha, je bent ook gezwicht voor die mooie quilt! Ikke nog niet maar ik weet niet hoe lang ik dit volhou? En de drie kolommetjes, lukt het niet?

GRANNY'S HOUSE said...

Tja.........bij mij was het vlees ook zwak en wat doe je dan..........mee doen natuurlijk, alleen mijn voorraad rode lapjes is niet zo groot, nu moet ik dus naar de In de Emma, niets aan te doen :-)

Groetjes
Ines

Hennie said...

Het eerst blok is veelbelovend, ook ik ben over stag. Zondag ben ik aan het eerste blokje begonnen, de stofjes zitten op de ondergrond geplakt het blok moet voor de vijftiende klaar, dan komt het tweede blok uit kijken of het lukt om een beetje op schema te blijven.
Nou dames veel plezier met het maken van de blokken.
Het wordt vast een mooie Quilt.