27 November 2008

Het Lapjeshuis

Gisteren mijn spullen voor de Open Deur in het Lapjeshuis naar Tandy gebracht. Ze had al ontzettend veel mooie dingen gekregen van mensen die haar projecten een warm hart toedragen. Vandaag en morgen wordt haar atelier "verbouwd" tot expositie- en verkoopruimte. Er zullen ook verschillende kunstenaressen staan, die kunstwerken verkopen. Een deel van de opbrengst hiervan wordt ook aan het goede doel afgestaan. Het ziet er allemaal veelbelovend uit. Iedereen die in buurt van Lommel woont, raad ik aan er in het week end een kijkje te nemen. Zelf heb ik diverse tasjes en mandjes gemaakt, wat baby slabbetjes en een paar knisperdoekjes. Een van de slabbetjes werd al direct door een oma gereserveerd. En een van de kersttasjes is ook al "verkocht".


Yesterday I took the things I made for the charity sale to Tandy. She had already received many very pretty hand made goodies for the sale. I made some baby bibs, fabric baskets and the Christmas bags and two fabric baby toys that make a soft crackling sound. One of the bibs was immediately "sold" by a grandmother as was one of the Chistmas bags. If they are a succes I will have to make loads of them for next year.

5 comments:

Guðrún said...

The bibs are so beautiful.

http://quazymama.blogspot.com/ said...

Hallo Jossie
Wat een schattig tasjes zijn dit, ik hoop dat de verkoop goed gaat verlopen, maak maar veel foto's dan kan ik ook hier in Zweden mee genieten van de tentoonstelling
Wat heb je je site leuk gedaan heel winters.
Groetjes Joke

Annelies said...

Ik kan me voorstellen dat iemand voor zo'n tasje gaat.
Wat goed dat je zoveel hebt gemaakt.
Lommel is voor mij niet in de buurt.

Anonymous said...

mooi gedaan hoor jossie
ik zie je straks bij tandy, hopelijk blijft er nog iets leuk over

*Marianne* said...

Wat jammer, ik lees het nu pas en woon maar een half uur van Lommel af (Nederland)! Ik probeer het volgend jaar beter in de gaten te houden.